Skip to content Skip to footer

SempOro Afiliati iti rasplateste efortul

SempOro Afiliati este programul de Marketing Afiliat al Semporo Bijuterii SRL. 

Castiga bani online, din confortul propriei case sau in timp ce esti in concediu pe varf de munte, ori cu degetele in nisip la malul marii.

Utilizati butoanele alaturate pentru Inregistrare sau Logare in Panoul Afiliatului SempOro 

plata-afiliati
Comision platit lunar in banca fara TAXE


La finele fiecarei luni o sa primiti o nota de calcul cu comisioanele generate. Plata acestei se va face in intervalul 10-15 ale fiecarei luni.

unelte afiliati
Instrumente de promovare

Pentru a va usura munca am pregatit pentru dumneavoastra instrumente de promovare, numite Promotionale. Aici gasiti de la bannere la texte promotionale si multe altele.

rapoarte-afiliati
Rapoarte detaliate
In contul dumneavoastra veti avea rapoarte detaliate care va vor ajuta sa gasiti cele mai bune metode de promovare pentru a maximiza vanzarile generate de dumneavoastra.
Aplicatie Simpla
Proces simplu de inregistrare


Nu este necesara experienta anterioara, nu sunt necesare CV-uri, tot ce trebuie este sa completati un formular. Majoritatea cererilor sunt procesate in maxim 2 zile lucratoare de la depunere

Pregatire oferita
Sesiuni de Pregatire Gratuita
Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra dezvoltam in permanenta cursuri gratuite pentru dumneavoastra. Succesul nostru este strans legat de succesul  dumneavoastra.
Suport Live
Suport Live
Aveti o problema? Noi suntem aici sa va ajutam sa gasiti solutia ideala. Cu un simplu email sau intrand pe chatul SempOro unul din colegii nostrii va vor ajuta cu promtitudine.

Cine poate deveni afiliat?

Este o intrebare excelenta. In principiu orice persoana poate fi un afiliat de succes.

Atunci cand aveti si un pic de instinct de marketing, prieteni foarte multi si ei au incredere in dumneavoastra succesul este aproape garantat. Daca aveti un website, blog, pagina de Facebook, un cont de Instagram toate pot fi folosite in campaniile dumneavoastra de marketing.

In cazul site-urilor de stiri, cashback si/sau comparatoare este si mai usor. Daca ai un canal de Youtube sau esti Vloger sau Bloger cu ajutorul programului SempOro Afiliati poti sa iti cresti veniturile semnificativ.

Ce costuri sunt?

SempOro Afiliati nu percepe taxe sau comisioane. Insa este obligatia dumneavoastra sa declarati veniturile realizate catre organele competente in vederea impozitarii si achitarii acestora.

Cum primesc bani?

Comisionul dumneavoastra rezulta ca urmare a unei vanzari ce a fost generata ca urmare a unui client care pe care dumneavoastra l-ati recomandat (prin intermediul reclamelor).  Comisioanele acumulate si aprobate pe parcursul unei luni calendaristice sunt platite prin transfer bancar direct in contul indicat de dumneavoastra luna urmatoare intre data de 10 si 15 ale lunii.

Cati bani pot castiga?

Totul depinde de dumneavoastra, noi nu impunem niciun plafon superior. Exista un plafon minim de plata a comisionului, care este de 50Lei. Adica este necesar sa acumulati 50Lei in comisioane inainte ca plata comisionului sa fie efectuata. La fiecare 6 luni sunt platite toate comisioanele indiferent de valoarea acestora.

Ce pasi urmez pentru inregistrare?

  1. Click pe butonul Inregistreaza-te ca afiliat
  2. Completeaza formularul de inregistrare
  3. Dupa trimiterea formularului, vei primi un email pentru setarea parolei.
  4. Seteaza parola
  5. Intoarce-te la pagina acesta si dai click pe Autentificare Afiliat. si logeaza-te
  6. Click pe butonul : Vreau sa fiu afiliat
  7. Verificarea aplicatiei dumneavoasta
  8. Veti primi contractul de Afiliat pe email
  9. Il semnati electronic (nu este necesara semnatura electronica)
  10. Contul dumneavoastra este activat si puteti incepe sa castigati bani.

 

*In cazul in care nu sunt urmati toti pasii, desi contul dumneavoastra de affiliat va fi activat in 48ore,  nu veti putea retrage comisioanele generate pana in momentul in care procedurile de inregistrare nu sunt finalizate.

Iti recomandam ca inainte de inregistrare sa citesti Politica de Afiliere SempOro