Skip to content Skip to footer
Instagram Sometimes we need to relax and learn new things. International Show participation from October 5, 2023 until April 30, 2024. On our return we prepare many surprises, collections, new products and services. During this time we invite you to keep in touch through Social Media.

Uneori este nevoie sa ne relaxam si sa invatam lucruri noi. Participare la Expozitile Internationale incepand cu October 5, 2023 pana la April 30, 2024. La intoarcere va pregatim surprize multe, colectii, produse si servicii noi. In acest timp va invitam sa pastram legatura prin intermediul Social Media.
Reduceri!

Masuratoare

$4,87

SKU: masura Categorie: Product ID: 4278

Descriere

Un dispozitiv simplu care sa va ajute sa aflati marimea necesara pentru inelul dumneavoastra.

Extrem de usor de folosit, realizat din material plastic flexibil, fiind dotat cu o mica lupa pentru a facilita citirea corecta a masuri.

Cand luati masura va rugam sa tineti cont si de articulatia degetului, aceasta putand fi un pic mai mare. Daca aveti nevoie de ajutor un reprezentant SempOro va poate ajuta si indruma (chat, Zoom, whatsapp, etc).

SempOro va returneaza valoarea dispozitivului de masurare a degetului cand plasati o comanda de inel sau verighete. (voucherul va fi trimis pe adresa de email cu care v-ati inregistrat).

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Alte Material
Material

Plastic

Ambalare Executie Livrare
Termen Livrare

1 zi de la confirmare platii

More
Greutate

1 kg

Dimensiuni

33 × 16 × 6 cm

Logati-va in Contul dvs.
2 Puncte in Familia SempOro