Skip to content Skip to footer
Instagram Sometimes we need to relax and learn new things. International Show participation from October 5, 2023 until April 30, 2032. On our return we prepare many surprises, collections, new products and services. During this time we invite you to keep in touch through Social Media.

Uneori este nevoie sa ne relaxam si sa invatam lucruri noi. Participare la Expozitile Internationale incepand cu October 5, 2023 pana la April 30, 2032. La intoarcere va pregatim surprize multe, colectii, produse si servicii noi. In acest timp va invitam sa pastram legatura prin intermediul Social Media.
Reduceri!

Talisman Memos Flat – Simply Moon

Prețul inițial a fost: $35,11.Prețul curent este: $21,94.

Argint 925, ideal pentru bratara Memos Flat sau similar

Descriere

Talismanul Memos Flat – Simply moon va pune accent pe feminitate.
Talismanul Simply Moon (Luna), sub orice forma, este în general considerată a fi feminina, un simbol imputernicit care reprezinta influenta, intuitia si bunătatea feminine, precum si puterea pe care femeile o detin in intreaga lume.
Talismanul Simply Moon (Luna) ne influenteaza in multe feluri, de la mareele pe care le creeaza pana la emotiile pe care le simtim.

Talismanul Memos Flat – Simply Moon reprezinta atat luna in faza de crestere cat si in scadere.Pe masură ce luna crește în iluminare, se crede ca aduce un nou contract de energie si pozitivitate, oferindu-ne motivatia pentru a ne realiza visele.
Faza lunii în scadere (cand luna se indreapta spre o lună nouă) ne incurajeaza sa ne concentrăm asupra indepartarii energiei negative din viata noastra pe masura ce luna pare sa se micsoreze.

Talismanul Memos Flat – Simply moon realizat din argint 925 integral va sosi la dumneavoastra intr-o cutie bijuterii cadou pregatit sa fie oferit persoanei speciale sau de atasat la bratara dvs Memos Flat

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Informatii Metal
Culoare Metal

Argintiu

Gramaj aprox.

1.96 gr

Metal

Argint 925

Ambalare Executie Livrare
Disponibilitate

Din Stoc

Termen Livrare

1 zi de la confirmare platii

Extra

Laveta polisare

Extra

Instructiuni mentenanta

Extra

Certificat Garantie/Conformitate

Prezentare

Cutie Bijuterii Cadou

More
Garantie

3 Luni

Greutate

1 kg

Dimensiuni

33 × 16 × 6 cm

Logati-va in Contul dvs.
9 Puncte in Familia SempOro

S-ar putea să-ți placă și…