Skip to content Skip to footer
Instagram Sometimes we need to relax and learn new things. International Show participation from October 5, 2023 until April 30, 2024. On our return we prepare many surprises, collections, new products and services. During this time we invite you to keep in touch through Social Media.

Uneori este nevoie sa ne relaxam si sa invatam lucruri noi. Participare la Expozitile Internationale incepand cu October 5, 2023 pana la April 30, 2024. La intoarcere va pregatim surprize multe, colectii, produse si servicii noi. In acest timp va invitam sa pastram legatura prin intermediul Social Media.
Reduceri!

Talisman Memos Round Mana Fatima

$19,99

Argint 925, ideal pentru Bratara Memos Round sau similar

Descriere

Talisman Memos Rotund Mana Fatima este creat din Argint 925.

Talisman Memos Rotund Mana Fatima  are semnificatii diverse pentru diferite grupuri de oameni. Cu toate acestea, firul comun este că este un simbol protector care aduce noroc, sanatate, fericire și noroc, alungand sentimentele rele si negative.

In multe culturi, chiar si astazi, exista o superstitie predominanta ca, dacă o persoană cu ganduri rele in inimă se uita la ține, „ochiul sau rau” poate face sa se intample lucruri rele insa, purtand un Talismanul Memos Round Mana lui Fatima, intercepteaza acea negativitate si blocheaza.

Cele doua stiluri principale in care vine Talismanul Memos Round Mana lui Fatima sunt cu mana fie in sus, fie in jos in functie de cum il montati pe bratara Memos Round. Daca mana se indreapta in sus, este un semn impotriva raului.

Daca mana este orientata in jos, Talismanul Memos Round Mana lui Fatima reprezinta abundenta si bunatatea. Devine un semn primitor care invita lucruri bune in viata ta.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Informatii Metal
Culoare Metal

Argintiu

Gramaj aprox.

1.86 gr

Metal

Argint 925

Piatra Principala
Tip Piatra Principala

Cubic Zirconium

Culoare Piatra Principala

Albastru

Taietura Piatra Principala

Briliant

Ambalare Executie Livrare
Disponibilitate

Din Stoc

Termen Livrare

1 zi de la confirmare platii

Extra

Instructiuni mentenanta

Extra

Certificat Garantie/Conformitate

Prezentare

Cutie Bijuterii Cadou

More
Garantie

3 Luni

Greutate

1 kg

Dimensiuni

33 × 16 × 6 cm

Logati-va in Contul dvs.
8 Puncte in Familia SempOro

S-ar putea să-ți placă și…