Price

leilei

Category

Tag

Instagram Uneori este nevoie sa ne relaxam si sa invatam lucruri noi. Prin urmare am luat o mica vacanta. La intoarcere va pregatim surprize multe, colectii, produse si servicii noi. In acest timp va invitam sa pastram legatura prin intermediul Social Media.

Afișez toate cele 12 rezultate

Logodna este o promisiune a dragostei si devotamentului fata de sufletul dvs pereche. De mai bine de 300 ani acest eveniment este sarbatorit prin daruirea unui inel unic si deosebit. Ales fiind de cele mai multe ori in functie de dorintele, preferintele si personalitatea viitoarei mirese.
In colectia SempOro Inele de logodna veti regasi atat inele clasice, cat si inele deosebite si foarte personale. Inele de logodna SempOro pot fi de asemenea create dupa specificatiile sau modelul dumneavoastra.
SempOro va ofera posibilitatea sa configurati inelul de logodna de la marimea pietrei la tipul de banda si multe altele. Spune-i azi „Te Iubesc si vreau sa imi fi alaturi mereu!” cu un Inel de Logodna SempOro, magazinul tau de bijuterii originale si personalizate.