Skip to content Skip to footer

Consultanta

SempOro vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu deosebit de consultanta. 

Noi am inteles ca lumea s-a schimbat, insa stim ca exista unele lucruri care nu se schimba niciodata. In domeniul bijuteriilor sunt multe necunoscute pentru public, exista diferite aspecte ce influenteaza pretul unei bijuterii. Totodata exista si anumite restrictii tehnice in realizarea sau corectarea unor erori (exemplu redimensionarea unei verighete).

Astfel SempOro a creat Consultanta SempOro. 

Ce este si cum functioneaza?

Lumea moderna ne tine in priza permanent, cu fiecare zi parca sunt mai putine ore si mai multe de facut. Sunt momente in viata ca atunci cand urmeaza sa te casatoresti, cand lista de To Do creste semnificativ. Unul dintre lucrurile ce pot consuma foarte mult timp este alegerea verighetelor dumneavoastra. 

Da, este adevarat, astazi sunt zeci poate sute de magazine online si offline, dar cum faceti cu luarea masuri corecte, ce se intampla daca ati dori acel model un pic altfel, cum procedati daca doriti sa vedeti cum va sta modelul respective? Singura solutie este sa alegeti metoda clasica de a alerga de la un magazin la altul pana gasiti ceea ce cautati… sau poate nu!

Navigati pe semporo.ro, alegeti modele care va plac, stabiliti o intalnire cu un consultant SempOro fara obligatii. Reprezentantul SempOro poate veni la dumneavoastra sau poate sa va primeasca in receptia noastra situata in Bucuresti pe Bdul Iuliu Maniu in apropiere de Afi Cotroceni. 

Indiferent de metoda pe care o alegeti Reprezentantul SempOro se va intalni cu dumneavoastra si va poate arata cel putin 100 modele verighete (aceste modele sunt mostre realizate din metale comune, avand strict rol de prezentare). Nimeni nu se va grabi, va asculta cu atentie ceea ce doriti si va prezenta modelele care corespund cerintelor dvs, va va ajuta sa alegeti materialul cel mai potrivit pentru dumneavoastra, tipul de pietre daca este cazul si va va lua masura exacta. Impreuna veti stabili daca doriti un mesaj personalizat in interiorul verighetelor (gravura). La final va calcula si va va prezenta o oferta pentru dumneavoastra.

Si ce se intampla daca nu imi place modelele? Si in acest caz consulatantul SempOro are cum sa va ajute! In colectia noastra exista peste 10000 de modele de verighete, prin urmare nu este practic sa avem mostre pentru toate. Insa avem un program foarte inteligent cu care dumneavoastra impreuna cu Reprezentantul SempOro veti putea realiza o verigheta de la zero. Dupa selectarea tuturor caracteristicilor, programul va realiza o imagine 3d a verighetei dumneavoastra, iar reprezentantul SempOro va va ajuta cu plasarea comenzii.

Reprezentantul va va intreba daca ati vazut un model undeva care va placut, ideal ar fi sa aveti cateva informatii despre respectivul model: gramaj, o imagine, dimensiune pietre daca este cazul etc. El va colecta aceste informatii si va stabili o convorbire Telefonica/WhatsApp/Zoom cu dumneavoastra peste cateva zile. In aceste cateva zile Echipa SempOro design va reproduce si calcula costurile pentru modelul indicat de dumneavoastra. Cand sunteti contactat de reprezentant, daca sunteti multumiti cu oferta se poate inainta cu comanda.

Si daca nici asa nu imi place? Nu este nici o problema, nu aveti nici o obligatie. Noi va multumim ca ne-ati acordat o sansa.

Este acest serviciu doar pentru Verighete?

Nu, serviciul este disponibil pentru majoritatea produselor noastre, cu toate aceste nu toate produsele beneficiaza de mostre.

Puteti sa apelati la reprezentantii nostrii si pentru a gasi o piatra deosebita, un diamant special, rubin, smarald, safir poate o perla. 

Rolul reprezentantului SempOro este sa va ofere sfaturile si informatiile necesare ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie. Reprezentantul SempOro este un specialist in domeniul bijuteriilor si este certificat de catre GIA (Gemological Institute of America).