Despre SempOro

SempOro a fost lansata pe piata in 2020, cu toate acestea membrii fondatori vin cu o experienta de peste 15 ani in domeniul bijuteriilor, de la design, achizitie, productie. Membrii fondatori verifica personal si individual fiecare bijuterie care pleaca catre membrii familiei SempOro, asigurand atat calitatea cat si modul cum ajunge si este prezentata catre dvs. piesa aleasa. Bijuteriile au incarcatura emotionala si sentimentala, sunt singurele posesii pe care le avem care dainuie in timp si ne amintesc cu drag de momente minunate ale vietii noastre. Fondatorii au in spate o poveste de dragoste si prietenie cum rar ati intalnit. Mersul vietii nu este mereu cum il gandim si astfel au ajuns sa calatoreasca in intreaga lume, de la un pol la celalalt al pamantului, descoperind culturi, obiceiuri si oameni diferiti.

Cu toate diferentele cu toti aveau in comun ceva: memorii prinse in bijuterii minunate. Nu mereu pretioase, insa mereu cu valoare si investitie sentimentala puternica, piese uneori simple ce au trecut de la o generatie la alta, bijuterii care aveau povestea lor, povestea familiei lor. Fondatorii SempOro au hotarat sa aduca cu ei nu numai experienta lor si cunoasterea din domeniul bijuteriilor, ci si povestile propri si ale oameniilor pe care i-au intalnit. Astfel, fiecare client devine un membru al familiei, familia fiind ceea ce avem cel mai de pret in aceasta lume.

Familia te intelege, iti este alaturi atunci cand este necesar si se bucura pentru tine cand ai reusite si impliniri. Fondatorii sunt implicati activ in operatiunile SempOro, de la design, procurarea, fabricarea si transmiterea catre noi membrii ai familiei, piesele realizate. Pe langa experienta de peste 15 ani in domeniu, ei sunt Certificati de Gemology Institute of America. Aceasta certificare oferindu-le posibilitatea sa va ofere dumneavoastra cele mai de calitate bijuterii, insa si consultanta de specialitate in domeniu. Dorim sa ne descoperiti povestea, iar noi sa va descoperim si sa construim impreuna povestea dumneavoastra.

SempOro este inceputul fiecarei povesti!