Skip to content Skip to footer

Gravare

Atunci cand doriti un plus de personalizare a produsului dumneavoastra sau cand doriti sa transformati o bijuterie in ceva mai mult decat un cadou, SempOro va ofera servicii de gravare si personalizare. Putem grava verighete/inele la interior si exterior, pandantive, cercei, bratari si multe alte bijuterii din argint, aur si platina. In unele cazuri exista si posibilitate de gravare a metalelor commune precum pielea sau otelul. Produsele care permit gravura sunt evidentiate astfel la noi pe site. Va rugam sa selectatii aceste optiuni dupa necesitate. Costul gravure este inclus in pretul produsului la momentul achizitie.

(NOTA: produsele gravate nu pot fi returnate, acestea fiind personalizate. Daca nu sunteti siguri de situatia produsului dvs, va rugam sa ne contactati)

Pentru produsele deja achizitionate de la noi, aveti posibilitatea sa le trimite-ti pentru gravare ulterior, achitand doar o mica taxa pentru serviciu de gravare si livrare. Putem de asemenea sa gravam obiectele dumneavoastra. Pentru o cotatie exacta va rugam sa ne contactati sau sa completati formularul “Solicit Cotatie Servicii”. Prin aceasta solicitare dumneavoastra nu aveti nici o obligatie.