Skip to content Skip to footer

METODE DE PLATĂ

plata online Netopia

CARD DE CREDIT

Puteti efectua plata prin itermediul cardului dvs. de credit/debit (Master Card sau Visa – prin Netopia Payments) – pentru a va plasa comanda. Garantam ca fiecare tranzactie de pe site-ul nostru este securizata, iar informatiile despre carte dvs. de credit nu sunt stocate (pastrate) in sistemul nostru.

Taxa perceputa pentru aceasta metoda de plata: 

0 (zero) Lei

CreditEurope Bank, Alpha Bank, Garanty Bank, Banca Transilvania

PLATA IN RATE – Doar pentru plata integral a comenzi

Puteti efectua plata in Rate cu Cardul dvs de cumparaturi. Procesatorul nostru de plati este securizat prin Netopia Payments, iar informatiile cardului nu sunt stocate (pastrate) in sistemul nostru.

Carduri cu plata in rate de la urmatoarele banci: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank si Garanti Bank

Taxa perceputa pentru aceasta metoda de plata: 

0 (zero) Lei

imagine transfer bancar

TRANSFER BANCAR 

Puteti efectua plata pentru comanda Dvs. SempOro prin transfer bancar sau prin depunere la unul dintre sediile ING Bank din Romania. 

In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, ve-ti primi prin email o factura proforma. Dupa efectuarea operatiuni de transfer va fi necesar sa completati Formularul Dovada Plata. Aici va trebui sa completati cateva detalii si sa incarcati dovada plati.

Taxa perceputa pentru aceasta metoda de plata: 

0 (zero) Lei

Taxa perceputa pentru depunere la Sediile ING Bank: 

Comisionul perceput de banca pentru aceasta operatiune.

Plata_ramburs

PLATA RAMBURS 

Pentru produsele cu livrare imediata (in stoc) sau pentru restul de plata aferent comenzii dvs. puteti opta pentru plata Ramburs.

In cazul in care optati pentru aceasta optiune iar produsul dvs. este executat la comanda va fi necesar sa achitati un avans de 40% din valoare comenzi la momentul plasari acesteia folosind una dintre celelalte metode de plata disponibile. 

Taxa perceputa pentru aceasta metoda de plata: 

5 (cinci) Lei

Aceasta taxa va fi returnata catre dvs dupa expirarea termenului de retur sub forma de voucher valoric ce poate fi folosit la o urmatoare comanda.