Skip to content Skip to footer

POLITICA DE PREȚURI

Politica noastră de prețuri reflectă scopul menținerii celui mai bun preț pe piață, oferind în același timp o calitate ridicată. SempOro se situează cu mândrie în spatele produselor sale, oferind varietate nesfârșită în design și oportunități de modificare. Scopul nostru este să păstrăm prețurile cât mai scăzute, fără a compromite calitatea produselor.
SempOro operează online si printr-un sistem de programari evitând multe costuri inutile, în timp ce mulți alți comercianți cu amănuntul sunt obligați să suporte costuri ridicate de operare în magazinele fizice.

Cum păstrăm prețurile scăzute?
Experienta in comertul cu bijuterii – Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul comerțul cu bijuterii, am invatat sa ne gestionam costurile la fiecare pas, de la creatie la livrare.
Fara intermediari – SempOro lucreaza direct cu prima linie. Astfel reusim sa economisim foarte mult si am optat sa transferam aceste economii direct catre dumneavoastra. Pentru a intelege mai bine acest fenomen cititi articolul Calatoria Diamanatului. (link)
Furnizori pe termen lung – SempOro cauta si stabileste relatii de lunga durata cu furnizori de materie prima directa, astfel ne permitem să economisim costurile necesare pentru producție, ceea ce duce la un preț rezonabil al produsului final. S-au stabilit deja legături pe termen lung între surse de încredere pentru materii prime de cea mai bună calitate, ceea ce ne permite să oferim unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață astăzi la o calitate superioara
Avantajul funcționării online – Permite economisirea cheltuielilor pentru instalații, întreținerea, chiriile și ocuparea forței de muncă care ar fi necesare pentru un magazin fizic, care altfel ar reflecta prețul final al produselor.
Optimizarea Stocurilor – Pastrand un stoc redus si executand produsele in baza comenziilor putem reduce costurile cu stocare. Executand foarte multe comenzii personalizate executam totul de la zero in conformitate cu cerintele dvs, astfel utilizam materialele intr-un mod eficient fiind capabili să oferim cea mai bună ofertă pentru bugetul pe care îl dedicați, oferind în plus posibilități pentru metal, piatră, carat, mărime și alte opțiuni.
Ne-am străduit mult să furnizam cele mai bune prețuri împreună cu articole de înaltă calitate pentru clienții noștri. Ca să realizăm acest scop, nu putem produce multiple articole pentru clienții noștri cu scop comparativ. În caz de achiziție comparativă, SempOro își păstrează dreptul să anuleze unul sau multiple articole dintr-o comandă.
Experții interni – designeri, gemologi, experți certificati în bijuterii care identifică materialele și calitatea acestora (metale și pietre), creează noi modele și fabrică toate împreună sub un singur nume, fără costuri operaționale suplimentare.
Nu există taxe ascunse – SempOro isi doreste un mediu transparent, unde dvs, clientul, sa fie cel mai important dupa calitatea produselor noastre Nu adăugăm costuri nerealiste în prețul produselor noastre, astfel plătiți doar pentru valoarea achiziției.
Faceți clic aici (link catre surse-etice) pentru a afla mai multe despre politica noastră etică în materie de aprovizionare.