Skip to content Skip to footer

POLITICA DE SECURITATE

Protejăm site-ul nostru și alte sisteme, prin utilizarea unor măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii, distrugerii, accesării, modificării sau distribuirii datelor dvs. de către terți neautorizați. Acest lucru este făcut pentru a ne asigura că vă simțiți în siguranță în timpul navigării pe site-ul nostru, deoarece pentru noi este important ca intimitatea dvs. să fie protejată. Datele pe care ni le furnizați vor servi doar în scopul procesării comenzii dvs. și nu vor fi în nici un fel împărtășite cu alte părți, fie pentru uz comercial, fie pentru orice altă activitate suspectă.
Prin plasarea comenzii cu noi sunteți de acord cu utilizarea Politicii noastre de Confidențialitate, iar detaliile pe care le împărțiți cu noi vor fi utilizate pentru a asigura satisfacția clienților noștri, cum ar fi: confirmarea și urmărirea comenzii, compararea informațiilor pentru discrepanțe, prevenirea activităților frauduloase, identificând preferințele dvs. de produse și servicii și oferindu-vă sfaturi utile cu privire la modul de obținere a acestora și alte activități care servesc pentru a dovedi o experiență satisfăcătoare a clienților.

SSL
Ne asigurăm că datele dvs. vor fi gestionate în mod confidențial și criptate cu software securizat SSL (Secure-Socket-Layer) securizat. Informațiile criptate ale comenzii dvs., numele, adresa, cardul de credit sau alte detalii bancare, nu pot fi citite de nici un terț. Acest lucru este remarcat printr-o mică pictogramă “blocare” pentru orice site web care utilizează SSL și este situat chiar la începutul barei adresei dvs., chiar înaintea adresa web.
Securitatea datelor
Garantăm securitatea numerelor de card, a tranzacțiilor, a numerelor de securitate socială și a oricărei alte forme de date cu caracter personal, deoarece acestea vor fi transmise în siguranță între dvs. în calitate de client și domeniul nostru. Datorită tehnologiei de securitate SSL care servește la transferul de informații între un client și un server, fără a fi trimise unor terțe părți și pentru a asigura că detaliile transferate sunt utilizate exclusiv în scopurile pe care clientul le-a convenit în timpul navigării pe site-ul respectiv.

PCI Conformitate
SempOro utilizeaza serviciul de plati Netopia ca toate datele sa fie în siguranță cu un furnizor de găzduire compatibil cu PCI (Industry Card Payment). Noi, ca și o companie cu experiență înaltă, suntem conștienți de cât de important este pentru clientul nostru, să se simtă în siguranță în timp ce achiziționează online și recunoaștem că asigurarea datelor și în special a cărților de credit este esențială pentru o afacere de succes. Netopia ofera securizarea datelor cardurilor dumneavoastra prin cele mai noi tehnologii disponibile.
Acestea sunt un set de politici răspândite și acceptate, care sunt făcute cu intenția de a proteja informațiile personale ale unui client și de a le garanta siguranță în timpul navigării și a plăților online. De asemenea, acesta protejează împotriva utilizării abuzive a datelor personale și a plăților.