Skip to content Skip to footer

POLITICA DE UPGRADE

SempOro Bijuterii ofere o politica de upgrade care este unica la momentul lansarii ei pe piata in 2021. Doar pentru Bijuteriile** SempOro realizate din metale pretioase se ofera posibilitatea de a le upgrada cu o bijuterie noua SempOro timp de 5 ani de la data achizitiei. Upgrade*-urile vor fi onorate numai daca noul pret de achizitie este mai mare decat dublul sumei achiziționate initial. Piesa originala SempOro trebuie sa fie în stare buna si trebuie sa fie insotita de chitanta originala.
*Aceasta politica este valabila strict pentru produsele achizitionate prin semporo.ro sau magazinele SempOro.

**Sunt excluse de la politica de upgrade urmatoarele produse: verighete, produsele personalizate si comenziile speciale.

Ex.: In 2021 ati achizitionat o perechete de cercei cu diamante 0.25ct in valoare de 1000Ron. In 2023 hotarasti ca este timpul sa ai o pereche de 0.75ct, care este la pretul de 2300Ron (pretul este mai mult decat dublu initial – 1000Ron x 2 = 2000Ron pretul minim pentru noul produs). Vei returna cerceii din 2021 in stare buna (purtati) vei adauga diferenta de 1300Ron si ai cercei noi, mai mari si mai potriviti pentru tine.