Skip to content Skip to footer

Proiectare

Pe parcursul timpului am descoperit ca de foarte multe ori este foarte dificil sa gasesti exact ceea ce iti imaginai. Totodata chiar si atunci cand gasim ceva similar cu modelul pe care il aveam in gand, nu este sufficient.

Asa a luat nastere SempOro Design & Proiectare. 

SempOro va crea pentru dumneavoastra bijuteria mult visata. Putem incepe lucru de la descrierea dumneavoastra amanuntita, poze de de referinta cu piese similar, chiar si o schita/desen facut de dvs.

SempOro va aduna toate informatiile si va crea un design in baza acestora numai pentru dumneavoastra. Dupa finalizarea procesului de design SempOro va trimite catre dumneavoastra o imagine 2D/3D cu piesa visata. Daca este nevoie se vor face retusurile necesare si cand sunteti multumiti cu rezultatul final va vom prezenta calculul de realizare.

Odata cu acceptul dumneavoastra, piesa este trimisa catre productie si cum este gata va este livrata.

Aceste piese sunt piese cu valoare sentimentala foarte mare, sunt piese ce vor dainui in familia dumneavoastra pentru multe generatii.

Care sunt costurile implicate unui asemenea process?

  1. Evaluare initiala a proiectului – gratuit
  2.  Realizarea schitelor si retusurilor – 150Eur + TVA (calculat la cursul oficial al zilei de facturare)
  3. Realizare model – print 3D – 250Eur + TVA(calculat la cursul oficial al zilei de facturare)
  4. Consultanta de executie – gratuit
  5. Realizarea piesei in metalul si cu pietrele dorite – in conformitate cu oferta SempOro in urma consultantei de executie

Tarifele pentru punctele 2 si 3 vor fi facturate. In momentul plasarii comenzii finale punctul 2 si 3 vor fi  incluse in pretul final.

Pot returna acest tip de produs?

Nu. Aceste produse nu pot fi returnate, ele fiind realizate in conformitate cu cerintele si solicitarile dumneavoastra, si considerate personalizate, fiind Comenzi Speciale.

Daca nu sunt multumit pe parcursul procesului pot sa ma retrag?

Da. In cazul in care nu sunteti multumiti cu ceea ce am creat va puteti retrage. In aceasta situatie veti plati numai pentru serviciile deja executate (punctele 2 si 3 dupa caz).

Ce garantie am?

Mai am intrebari…

Nici o problema, va invitam sa ne contactati ca sa va putem raspunde la toate intrebariile dumneavoastra. Daca doriti puteti programa o intalnire la sediul nostru ca sa ne si cunoastem.