Skip to content Skip to footer

RETRAGERE

Drepturi legale de retragere
Aveți dreptul să faceți o retragere a comenzii dvs., în termen de 14 zile de la data livrării acesteia. Trebuie să ne trimiteți notificarea de retragere în scris (prin scrisoare, e-mail sau Completand Formularul de Retragere). Dacă doriți să garantați că retragerea are loc în intervalul de timp dat, este necesar să trimiteți notificarea sau să returnați bunurile în intervalul de 14 zile.
Retragerea trebuie să fie adresata către:
SempOro.ro
Semporo Bijuterii SRL
bdul. Iuliu Maniu №6L, Cladirea Campus 6.1, Etaj 1
Biroul 115, Sector 6, Bucuresti 061103, Romania
Email: retur@semporo.ro

Consecințele retragerii:
În cazul unei anulări reușite, orice bunuri, servicii sau fonduri date de oricare dintre părți, vor fi returnate, iar eventualele fonduri care ar fi putut fi acumulate vor fi eliberate. În cazul în care mărfurile au fost deteriorate în urma livrării, clientul trebuie să plătească. Pentru a preveni plata unei despăgubiri pentru daune, vă recomandăm să nu utilizați bunurile în niciun mod care ar putea reduce valoarea acestora. Dacă datorați orice compensație ca urmare a deteriorării produselor, aceasta va fi dedusă din suma care va fi rambursată.
Dreptul la retragere nu se aplică la produsele următoare:
Produsele care au fost produse conform specificațiilor clientului sau care au fost adaptate cerințelor specifice ale clientului, mărfurilor care nu sunt adecvate pentru trimiterea înapoi din cauza stării lor, mărfurilor care pot fi deteriorate cu ușurință și a bunurilor ce au termen de expirare.