Skip to content Skip to footer

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.semporo.ro, numit in continuare SempOro, este proprietatea SC Semporo Bijuterii SRL, inregistrata in Bucureşti, Bdul. Iuliu Maniu, nr. 6L, Cladirea Campus 6.1, Et.1, Biroul 115, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/16714/2020, CUI RO43410225, numita in continuare S.C. Semporo Bijuterii S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul SempOro.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. fara acordul prealabil scris al acestuia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre SempOro.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului SempOro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului SempOro.ro numai in limitele metionate in prezentul document.
Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email office (arond) semporo . ro.

2. Produsele si serviciile oferite de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. pe site-ul SempOro, politica de preturi
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul SempOro.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil sau capacitate de procesare a comenziilor. Din acest motiv S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate sunt purtatoare de TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate.

Continutul SempOro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul SempOro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul SempOro conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. la adresa de e-mail relatiiclienti (@) semporo . ro. Livrarea si/sau trimiterea catre productie va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti si in Provincie in orasele unde exista locatii DPD Curier sau Sameday, pentru comenzile ce depasesc valoarea de 400 lei; pentru comenzile sub acest prag, costul este de 25 lei. Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde DPD Curier sau Sameday nu au sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul sa anuleze comenzile care au ca modalitate de livrare “ridicare din Sediu” daca acestea nu pot fi ridicate din motive independente de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. in termen de 7 zile calendaristice de la data plasarii comenzii.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. de la acest client. In cazul comenziilor speciale sau personalizate nu se pot solicita daune de la S.C. Semporo Bijuterii S.R.L., produsele ne putand fi repuse in circuitul normal de vanzare fara investitii majore din parte S.C. Semporo Bijuterii S.R.L., prin urmare sumele achitate de catre orice client vor fi retinute ca daune de catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L.
5. Promotii si concursuri
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 2 an de zile.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. de la acest client.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul SempOro.ro
Utilizatorii care acceseaza site-ul SempOro.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. Semporo Bijuterii S.R.L.. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul SempOro este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SempOro. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul SempOro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului SempOro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului SempOro.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului SempOro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica de confidentialitate
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa confidential @ SempOro.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Bdul.Iuliu Maniu, nr. 6L, Cladirea Campus 6.1, Etaj 1, Biroul 115, sector 6.

S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul SempOro.ro sunt transmise pe cale electronica, S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
dreptul de a cere S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
dreptul de a cere S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
dreptul de a cere S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa confidential @ SempOro . ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Bdul.Iuliu Maniu, nr. 6L, Cladirea Campus 6.1, Etaj 1, Biroul 115, sector 6. SempOro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de SempOro.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor SempOro.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul SempOro.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului SempOro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe SempOro.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email relatiiclienti (arond) SempOro . ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului SempOro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. Semporo Bijuterii S.R.L. de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.